Overskrift:

Zebra Fixed Scanners - Industriel Inline scanning

Dato:

23-08-2021

Kort tekst:

Markedslederen Zebra Technologies træder nu ind på markedet for industriel inline stregkodescanning. Et komplet program fra små ultra-kompaktenheder til de max-kapable inline-readers er på programmet til både stregkodescanning (1D og 2D-koder) og sidenhen også til Vision og OCR-læsning.

Billede:
Zebra Fixed Scanners - Industriel Inline scanning
Nyhed:

Vi kender Zebra som en sværvægter inden for håndholdt stregkodescanning og datafangst og de besidder således i forvejen alle teknologierne til scanning af 1D/2D koder inkl. de vanskelige DPM-opgaver. Derfor er det et naturligt skridt for Zebra også at gå efter det store marked for automatisk scanning i produktions- og lagermiljøer.

FS40_480pix


Norris Print-Tech er allerede nu i gang med Zebras allerførste projekt på det europæiske marked med denne nye produktserie.


Zebra starter således ud med modellen FS40 der med sin 1020x1200 pixels sensor tager op til 60 billeder pr. sekund. Dvs. selv emner i temmelig hurtig passage forbi FS40-enheden bliver sikkert scannet.


De belysningsmæssige, optiske omgivelser i produktions- eller lagermiljøet kan indimellem være udfordrende. Med mulighed for at vælge mellem rødt, hvidt og blåt lys - eller sågar infrarødt lys i FS40 scanneren er det imidlertid muligt at lykkes med succesfuld stregkodelæsning under praktisk taget alle tænkelige forhold.


Scanneren kan sættes op til såkaldt "ManyCode" som betyder, at flere stregkoder kan læses på een gang. F.eks. alle stregkoderne på en GTIN-128 pallelabel.


"Golden Image Compare" giver mulighed for at gemme et referencebillede under installationen, så kan man sammenligne lys/billedudsnit/afstand – hvis der senere skulle komme en reklamation. Golden Image Compare er ligeledes praktisk for de tilfælde, hvor man skal flytte scanneren eller kommer til at skubbe til den, da man så har en guide til at få placeret scanneren korrekt igen.


De fastmonterede Zebra-scannere kan kobles til alle tænkelige industrielle miljøer lige fra basis RS-232 og ethernet til de særlige industriprotokoller ProfiNet og Modbus TCP. Som noget ganske særligt blandt fastmonterede scannere er der også mulighed for USB-interface.


Al scanneropsætning/konfigurering sker nemt med Aurora Software, der er udviklet specifikt til Zebras stationære scannere.


FS70-FrontRight_480pixEn teknisk nært beslægtet scanner, FS70 er også tilgængelig. Den adskiller sig fra FS40 ved at have udskifteligt "C" mount objektiv og skal bruges sammen med en ekstern lyskilde.

FS70 anvendes i situationer, hvor der kræves læsning på meget stor afstand, eller hvor indbygget lys ikke er egnet til opgaven. Model FS40 kan i øvrigt også tilsluttes eksternt lys.


FS40/70 kan powerforsynes direkte fra en USB "C" port, 24V DC eller via POE (PowerOverEthernet).


I løbet af 2022 kommer de mindre modeller FS10 og FS20, der bruger samme software, men kan klemmes ind, hvor der er meget lidt plads.


Produktprogrammet starter med enheder til scanning af 1D/2D koder, men med de rette softwaremæssige tilpasninger på vej, vil der komme tilsvarende modeller for Vision-kontrol og OCR læsning.


Læs mere om Zebra FS40 produktsiden HER.


Tilmeld Nyhedsbrev

Seneste Nyt

Kontakt os

All Zebra certificatesHoneywell_Gold_74pixlogo-ram_74pixBarTender Logo_RGB_74pxLogo-cab_74pixDatalogicPlatinumPartner_142x74pixlogo-codesoft_74pixNICELABEL-logo_74pixCipherLab

Norris Print-Tech A/S | info@npt.dk | CVR-nr. 25100573

Sofiendalsvej 81 | DK-9200 Aalborg SV | Tel. +45 98 18 17 77

Gydevang 2F | DK-3450 Allerød | Tel +45 70 27 25 54

Indstillinger for cookie-samtykke