Overskrift:

Honeywell PX45 og PX65 industri-labelprintere

Dato:

26-06-2023

Kort tekst:

De kendte PX4i og PX6i printere fra Honeywell har fået en opdatering og hedder nu PX45 og PX65. Disse spydspidser i Honeywells labelprinterprogram har gennem mange år bevist deres værd som solide label-arbejdsheste, ikke mindst i dansk fødevareproduktion. Positioner hvor der virkelig skal præsteres med maksimal effektivitet og stabilitet, og det lever disse printere op til.

Billede:
Honeywell PX45 og PX65 industri-labelprintere
Nyhed:

Den nyeste aftapning af Honeywells top-industrielle labelprintere har fået hurtigere processor samt udvidet RAM og Flash-hukommelse. PX45 og PX65 printerne bearbejder printjobs hurtigere end forgængerne. Første print kommer endnu hurtigere i gang.


PX-serie printerne er fortsat holdt i et enkelt og meget robust design, hvor fokus for alvor er pålidelighed uden dikkedarer.

Ud over enkelheden er disse printere ganske kompakte og dermed velegnede til integration i produktionslinjer med applikatorer eller labelpåsætningsrobotter. Her vælges udgaverne med peel/dispenserfunktion og intern opruller til label-bagpapiret i kombination med applikator-interface-option.


PX45 er printeren til f.eks. kollimærkning og printer i 110 mm bredde. Den brede model PX65 bringes i spil til palle-etikettering, hvor printbredden med 167,4 mm rigeligt rækker til den klassiske A5-størrelse. PX-printerne accepterer labelruller på 38 og 76 mm kerne og rullediameter op til 213 mm, således også her stor produktionskapacitet. Printes der med thermo transfer teknologi, kan der både anvendes udvendig- og indvendigt oprullet farvebånd med op til 450 m længde. Den mest populære printkvalitet er 300 dpi, men PX-printere fås også med 203 dpi printhoved.


Standard er tear-off labelafrivning, men PX-printere fås også med cutter foruden dispensering. LAN og USB er en selvfølge, mens WiFi opkobling fås som en option.

Som det ligeledes gælder for de øvrige printere i Honeywell-programmet kan PX45 og PX65 industri-printerne emulere bl.a. ZPL-sproget foruden Honeywells egne sprog som Direct Protokol og Fingerprint. En Honeywell printer er derfor umiddelbart klar til indsats selv på pladser, hvor der ellers hidtil har stået et andet printerfabrikat.


I kraft af det indbyggede numeriske tastatur med F-taster er PX-printerne også velegnede til stand-alone drift. Labelformater kan således lagres og kaldes frem på displayet for brugerindtastning af sidste-øjebliks feltværdier lige inden printning.


Labelprinterne fra Honeywell har i mange, mange år befundet sig helt forrest i feltet blandt produktive, industrielle labelprintere - helt tilbage fra 90'erne under UBI-brandet, som siden blev opkøbt og re-brandet Intermec, hvilket så igen er blevet til Honeywell i nyere tid.


Læs mere på produktsiden for PX45 og PX65.


Seneste Nyt

Kontakt os

All Zebra certificatesHoneywell_Gold_74pixlogo-ram_74pixBarTender Logo_RGB_74pxLogo-cab_74pixDatalogicPlatinumPartner_142x74pixlogo-codesoft_74pixNICELABEL-logo_74pixCipherLab

Norris Print-Tech A/S | info@npt.dk | CVR-nr. 25100573

Sofiendalsvej 81 | DK-9200 Aalborg SV | Tel. +45 98 18 17 77

Gydevang 2F | DK-3450 Allerød | Tel +45 70 27 25 54

Indstillinger for cookie-samtykke