Overskrift:

Zebra ZT400

Dato:

22-08-2014

Kort tekst:

- nye fleksible labelprintere i den bedre mellemklasse til både lager og industri

Billede:
Zebra ZT400
Nyhed:

Som Premier Partner og dermed Zebras kompetencecenter i Danmark lancerer Norris Print-Tech A/S nu Zebras ZT400 serie labelprintere, der befinder sig i den bedre mellemklasse. Disse printere kan bruges et bredt spekter af mærkningsopgaver såsom forsendelser, varemodtagelse, ompakning, typeskilte og lignende.

 

ZT410 til kollilabels eller typeskilte i høj opløsning

ZT420 til f.eks. pallelabels større kemikalietønder

Den mest udbredte model er ZT410 i kraft af 4” standardbredden (104 mm printbredde), der rækker til almindeligt forekommende opgaver som kollilabels og typeskilte. ZT410 kan leveres i helt op til 600 dpi (24 dots/mm) og anvendes dermed til typeskilte med tekst og grafik i meget lille størrelse.
200 dpi udgaven af ZT410 sprinter i hastigheder helt op til 14”/s (356 mm/s). En ret voldsom hastighed at betragte på en labelprinter.
Den brede ZT420 har en max printbredde på 168 mm og det rækker rigeligt til den typiske opgave, som er pallelabels. Vi kalder det også A5+ størrelse.
ZT400 modellerne har som standard så meget Flash hukommelse, at man f.eks. kan uploade en komplet scalérbar kinesisk skriftfont og dermed let printe labels med kinesisk tekst selv fra SAP-systemer.

 

Modulopbygget, mange tilvalgsmuligheder som f.eks. RFID

Den klart mest brugte labelhåndtering efter printningen er labelafrivning. Men det ses også jævnligt at brugssituationen kræver enhåndsetikettering. Til det formål kan printeren udstyres med dispenserfunktion, så bagpapiret rulles op inde i printeren og den printede label kan gribes og sættes direkte på emnet med én hånd. I andre tilfælde ønskes der automatisk opskæring af den printede bane efter en eller flere labels (Cutter-option).
Til begge printerbredder kan desuden leveres et RFID-kit for printning og kodning af UHF labels (EPC gen. 2 standarden hhv. ISO 18000-6C) og printeren klarer selv ganske små/lave RFID-labels uden behov for avanceret opsætning.
Skulle det blive nødvendigt at ændre printopløsning, kan det udføres både som opgradering og nedgradering.

 

Smarte detaljer

Printhoved og fremtræksvalse kan udskiftes uden brug af værktøj. Dermed er det praktisk og let for brugere og PTA-folk at holde printernes oppetid på et maksimum.
Når printerens 2-delte låg åbnes, bliver passagevejene for labels og farvebånd belyst med LED-lamper, så brugerne lettere kan montere nye medier, selv i dårligt oplyste lokaler.

 

Opkobling til hvad som helst

En ZT400 printer har i dag LAN, USB, RS-232 seriel og sågar MFi certificeret Bluetooth (!) interface, der gør printning mulig direkte fra Apple IOS enheder såsom Iphone og Ipad. Traditionel trådløs (WiFi) eller parallel opkobling kan fås som options.
En anden nyhed er USB Host porten for tilslutning af tastatur eller stregkodescanner, så printeren kan indgå i en stand-alone løsning.
I lighed med resten af Zebra programmet taler ZT400 printerne Zebras stærke, integrérbare ZPL-sprog der fungerer effektivt f.eks. i SAP og AS400 miljøer og i øvrigt alle Windows såvel som ikke-Windows installationer.
Zebra ZT410 og ZT420 afløser de hidtidige ZM400 og ZM600, der begge er udgået.


Seneste Nyt

Kontakt os

All Zebra certificatesHoneywell_Gold_74pixlogo-ram_74pixBarTender Logo_RGB_74pxLogo-cab_74pixDatalogicPlatinumPartner_142x74pixlogo-codesoft_74pixNICELABEL-logo_74pixCipherLab

Norris Print-Tech A/S | info@npt.dk | CVR-nr. 25100573

Sofiendalsvej 81 | DK-9200 Aalborg SV | Tel. +45 98 18 17 77

Gydevang 2F | DK-3450 Allerød | Tel +45 70 27 25 54

Indstillinger for cookie-samtykke