Overskrift:

BarTender Cloud

Dato:

07-08-2023

Kort tekst:

Interessen er klart stigende for nemt at kunne printe labels uden først at skulle installere software. Dertil kommer udfordringen, at labelprintere kan være placeret på en anden lokation og i et fremmed netværk. Som producent modtager man f.eks. labelfiler til den kundespecifikke vareopmærkning, eller man ønsker at en leverandør printer og mærker produkterne op baseret på ens egne labelfiler. Her byder BarTender Cloud på en let tilgængelig løsning.

Billede:
BarTender Cloud
Nyhed:

Giv dine kunder eller leverandører en BarTender Cloud adgang til de ønskede BarTender labelskabeloner/designs, de skal printe for dig. Lad dine samarbejdspartnere selv udfylde labels med de aktuelle data via indtastning og link til datakilder. Herefter gælder det ellers bare om at printe løs.

BarTender-Cloud_Print-Console


Du styrer hvem der skal have adgang til løsningen og hvilke labels de forskellige partnere skal kunne printe for dig. Printaktiviteten hos de forskellige brugere kan naturligvis følges løbende.


BarTender Cloud sikrer dig reelt adgang til at benytte labelprintere, der i virkeligheden er helt uden for din rækkevidde. Og det er unægtelig lettere at få samarbejdspartnerne til at printe labels for dig, når de ikke selv skal installere og investere i software.


BarTender Cloud er en SaaS abonnements-software (Subscription) hvortil der købes adgang til et antal labelprint pr. år (minimum 10.000 print pr. år).

Basisniveauet Cloud Essentials benyttes, hvor brugere manuelt igangsætter deres print.

Cloud Automation kommer i betragtning, hvis brugerne har behov for automatisk afvikling af printaktiviteten á la Integration Builder i de kendte on-premise versioner Automation og Enterprise. Desuden er der intet loft over den mulige printpulje, der kan købes.

 

Læs selv mere på produktsiden for BarTender Cloud.


Seneste Nyt

Kontakt os

All Zebra certificatesHoneywell_Gold_74pixlogo-ram_74pixBarTender Logo_RGB_74pxLogo-cab_74pixDatalogicPlatinumPartner_142x74pixlogo-codesoft_74pixNICELABEL-logo_74pixCipherLab

Norris Print-Tech A/S | info@npt.dk | CVR-nr. 25100573

Sofiendalsvej 81 | DK-9200 Aalborg SV | Tel. +45 98 18 17 77

Gydevang 2F | DK-3450 Allerød | Tel +45 70 27 25 54

Indstillinger for cookie-samtykke