Overskrift:

Ivanti Velocity Industriel Web browser til Android

Dato:

02-05-2023

Kort tekst:

Browser??? - jamen har mit logistik-device da ikke det som standard?

Joe, men der er bare ofte nogle udfordringer, ikke mindst med sikkerhed, men også mht. at opnå hensigtsmæssige brugsmønstre.

Billede:
Ivanti Velocity Industriel Web browser til Android
Nyhed:

Håndterminaler og industrielle tablets er professionelle logistikredskaber, som skal understøtte driften døgnet rundt.

Disse devices er som oftest i løbende kontakt med en eller flere webservices som f.eks. ERP-systemer, lagersystemer, fragtsystemer o.lign.


Dette kan i princippet udmærket gennemføres med standardbrowseren på den pågældende enhed. Men dermed har brugeren reelt også adgang til alle mulige andre webservices - nyhedsmedier, spil, webshopping osv., som der egentlig ikke skal bruges tid på. Standardbrowseren kan så at sige for meget.

Med Ivanti Velocitys industrielle Web-klient kan IT-afdelingen let sætte op, hvad brugeren skal kunne tilgå med sit device.


Det giver først og fremmest en markant højere sikkerhed mod malware, mistænkelige APPs og andre uønskede installationsfiler udefra. For browseren tillader kun kontakt til godkendte sites.

Samtidig sikrer virksomheden, at brugerne anvender enhederne til de arbejdsrelaterede opgaver og ikke alle mulige andre ting, der ellers kunne friste i løbet af dagen, men som ikke er produktive.


Fordelen ved Ivanti Velocity Web licenserne er, at de er flydende og dermed lette at flytte rundt med på tværs af både forskellige typer og mærker af enheder. De enkelte håndterminal- og tabletproducenter har ganske vist deres egne browsere, men de er mere besværlige at administrere og konfigurere og de fungerer kun på deres egne brands.

Ivanti Velocity Web-browseren tillader desuden en mere præcis indstilling af skærmen, end standardbrowseren tilbyder. Det er en stor hjælp for at opnå max understøttelse af de mange underliggende features i brugerfladen i industrielle web-applikationer.


Læs mere på produktsiden HER.


Seneste Nyt

Kontakt os

All Zebra certificatesHoneywell_Gold_74pixlogo-ram_74pixBarTender Logo_RGB_74pxLogo-cab_74pixDatalogicPlatinumPartner_142x74pixlogo-codesoft_74pixNICELABEL-logo_74pixCipherLab

Norris Print-Tech A/S | info@npt.dk | CVR-nr. 25100573

Sofiendalsvej 81 | DK-9200 Aalborg SV | Tel. +45 98 18 17 77

Gydevang 2F | DK-3450 Allerød | Tel +45 70 27 25 54

Indstillinger for cookie-samtykke