Overskrift:

Zebra MC9400 og MC9450 håndterminaler

Dato:

18-03-2024

Kort tekst:

Scannings- og indtastningsintensive registreringsopgaver i de mest udfordrende industri- og lagermiljøer kræver selvsagt en løsning, der både mht. robusthed og ergonomi indfrier de allerhøjeste krav. Med MC9400 og MC9450 håndterminalerne har Zebra nu opgraderet markedets nok mest komplette logistikdevice, der kombinerer touch-skærm med tastatur og pistolgreb. Når selv det bedste bare bliver endnu bedre...

Billede:
Zebra MC9400 og MC9450 håndterminaler
Nyhed:

MC9400 gun-håndterminalen er til WiFi-opkobling og MC9450 er varianten, hvor der er behov for 5G data, hvad enten det er offentligt netværk eller et privat 5G-net. Begge dele er muligt. Med WiFi menes naturligvis nyeste generation 6E.


I alle tilfælde er der tale om en seriøst langtidsholdbar investering. Fra et IT-perspektiv fordi enhederne fra start leveres med Android 13, men håndterminalernes chipset og memory tillader afvikling helt frem til og med Android 17 (!)

Og fra et rent hardware-perspektiv, fordi enhederne er udsædvanligt robuste. Gentagne fald på beton fra 3,65 m højde overstiger kravene i MIL810H standarden. Dertil sikkert beståede "tumble-test" og vibrationstest. Både touch-skærmen og selve scanningsenheden er Gorilla Glass beskyttet.

Den særlige Cold Storage udgave til brug i frysehuse og arktiske egne tillader drift i temperaturer ned til -30 gr. C. Alle enhederne er støv- og væskeforseglede på IP65 og IP68 niveau.

Alle disse egenskaber serveres i et trods alt overkommeligt, ergonomisk 743 gram kabinet med tykke, absorberende "kofangere" i alle hjørner.


Læsning af stregkoder (1D) og 2D-koder kan ske i afstande helt op til 30 meter såvel som helt tæt på i håndholdt afstand takket være Zebras nye SE58 scan engine med IntelliFocus optik. Det understøttes af en nyudviklet meget tydelig grøn sigtemarkering, der gør det markant lettere at ramme koderne selv i fuldt dagslys sammenlignet med de ellers udbredte røde markører.


MC94-serien fås med hele 7 forskellige tastaturer, bl.a. fordi en del ERP-systemer kræver intensiv brug af Funktionstaster. Der findes således tastaturer fra 29 til 53 taster afhængig af behovet for F-taster og alfanumeriske taster foruden tasternes størrelse.


Udstyres håndterminalen med BLE Beacon batteri (option), kan mistet enhed spores inde som ude via GPS, også selvom selve enheden er slukket.

Sikkerhed og management af enhederne er en del af Zebras Mobility DNA koncept. Bl.a. Enterprise Home Screen, der bygger oven på det almindelige Android OS og muliggør låsning af terminalen til kun de relevante APPs og features. Bruger log-on kan nu også foregå via ansigtsgenkendelse. Zebra kalder det Identity Guardian. Sikkerhed og brugertryghed ligger højt på agendaen.


Sidst, men ikke mindst er en eksisterende bestand af tilbehør til MC93 forgænger-serien ingenlunde en spildt investering. MC94-serien er nemlig bagudkompatibel med bl.a. ladere, batterier, hylstre, beskyttelseskapper, beslag osv.


Kort summeret arbejdsredskabet til registreringsarbejde på havne, boreplatforme, lagre, frysehuse og de barskeste produktionsmiljøer.


Læs mere om MC9400 og MC9450 på produktsiden HER.


Seneste Nyt

Kontakt os

All Zebra certificatesHoneywell_Gold_74pixlogo-ram_74pixBarTender Logo_RGB_74pxLogo-cab_74pixDatalogicPlatinumPartner_142x74pixlogo-codesoft_74pixNICELABEL-logo_74pixCipherLab

Norris Print-Tech A/S | info@npt.dk | CVR-nr. 25100573

Sofiendalsvej 81 | DK-9200 Aalborg SV | Tel. +45 98 18 17 77

Gydevang 2F | DK-3450 Allerød | Tel +45 70 27 25 54

Indstillinger for cookie-samtykke