Overskrift:

Norris Print-Tech A/S overtager Draupnir A/S

Dato:

20-08-2019

Kort tekst:

Pr. 1. september 2019 overgår alle aktiviteter i firmaet Draupnir A/S til Norris Print-Tech A/S.

Billede:
Norris Print-Tech A/S overtager Draupnir A/S
Nyhed:

Draupnir A/S har gennem 22 år opnået et godt, solidt fæste på markedet inden for stregkodeløsninger med primær fokus på stregkodescannere og terminaler fra Datalogic og CipherLab, sekundært labelprintløsninger og forbrugsstoffer hertil.


Overdragelsen er kommet på plads efter gode, konstruktive forhandlinger mellem parterne gennem de senere måneder ud fra en fælles ambition om yderligere at styrke den samlede pondus og tilstedeværelse på markedet for logistik- og mærkningsløsninger.


Norris Print-Tech får med overtagelsen af Draupnir-aktiviteterne yderligere cementeret sin position som den absolut største kompetencespiller i Danmark inden for datacapture- og labelprintløsninger.

Det tidligere Draupnir kommer således til at fungere som Norris Print-Techs nye, nu udvidede Sjællandsafdeling, hvor de hidtidige nøglemedarbejdere hos Draupnir, herunder stifteren, indgår i den samlede NPT-stab fra kontoret i Allerød.


Vi glæder os til at tage fat på masser af spændende projekter sammen med vore nye kolleger. Samtidig får vi tilført nogle ekstra kompetencer på både salgs- og servicesiden. Dermed kan vi tilbyde både nye og gamle kunder et endnu dybere og bredere produktsortiment, men allervigtigst stadig med den grundighed og service, som både Norris Print-Tech og Draupnir er så kendt for.

Seneste Nyt

Kontakt os

All Zebra certificatesHoneywell_Gold_74pixlogo-ram_74pixBarTender Logo_RGB_74pxLogo-cab_74pixDatalogicPlatinumPartner_142x74pixlogo-codesoft_74pixNICELABEL-logo_74pixCipherLab

Norris Print-Tech A/S | info@npt.dk | CVR-nr. 25100573

Sofiendalsvej 81 | DK-9200 Aalborg SV | Tel. +45 98 18 17 77

Gydevang 2F | DK-3450 Allerød | Tel +45 70 27 25 54

Indstillinger for cookie-samtykke