Overskrift:

cab Hermes C - inline Print&Apply faremærke-etikettering

Dato:

01-02-2016

Kort tekst:

Løsningen er nu på markedet til de mange produktions- og handelsvirksomheder, der har et stort volumen og derfor har behov for automatisk printning og etikettering af 2-farvede faremærkningslabels, der overholder CLP-direktivet. 

Billede:
cab Hermes C - inline Print&Apply faremærke-etikettering
Nyhed:

2-farvede labels printet og  påsat i én arbejdsgang

On-demand printning og automatisk påsætning af den komplette label med både den røde faremærke-diamant og faremærkningstekst i robust Thermo Transfer kvalitet sikrer en maksimalt fleksibel og automatiseret produktion. Dermed imødegås den klassiske udfordring i ordreproduktion, at etiketlayoutet til den enkelte ordre eller det enkelte vareparti først kendes i sidste øjeblik. Samtidig undgås unødig lagerbinding i et større antal fortrykte varianter, som man måske oven i købet risikerer at brænde inde med, hvis behovet for varianterne ophører.

 

Holdbart print med thermo transfer teknik

cab Hermes C printer med thermo transfer farvebånd, hvilket giver mulighed for et fuldstændig kemikalie- og kradsefast print på f.eks. PP, polyester eller sågar PVC-labels. Labelformatet er helt op til A5+ størrelse og dækker således kravene til palle- og palletank-opmærkning.

 

Flere typer påsætning

Stempel (Tamp) eller roll-on etikettering er de typiske varianter. Skulle behovet blot være semi-automatik, kan Hermes C også leveres i en udgave for enhånds-etikettering (Peel-funktion), med eller uden igangsætnings-switch.

 

Læs mere på produktsiden for cab Hermes C.
 

Tilmeld Nyhedsbrev

Seneste Nyt

Kontakt os

All Zebra certificatesHoneywell_Gold_74pixlogo-ram_74pixBarTender Logo_RGB_74pxLogo-cab_74pixDatalogicPlatinumPartner_142x74pixlogo-codesoft_74pixNICELABEL-logo_74pixCipherLab

Norris Print-Tech A/S | info(a)npt.dk | CVR-nr. 25100573

Sofiendalsvej 81 | DK-9200 Aalborg SV | Tel. +45 98 181 777

Gydevang 2F | DK-3450 Allerød | Tel +45 70 272 554

Indstillinger for cookie-samtykke