Vi har specialiceret os i handel med og integration af industrielt IT udstyr, såsom labelprintere, håndterminaler, stregkodescannere, truckterminaler, etiketteringsudstyr mv. Softwareløsninger og integration er også i fokus og giver dig en leverandør der forstår arbejdsprocesserne hos jer - og dermed en langt bedre rådgivning til at købe det rigtige udstyr første gang. 

Søger du noget som ikke er vist her på siderne, så kontakt specialisten på området (se under produktgrupperne)

 

Lasergravering

Indimellem vil man komme ud for, at mærkning med etiketter ikke løser opgaven godt nok. Enten fordi overfladen bliver udsat for særdeles stor belastning i form af f.eks. slid eller meget store temperaturer, eller fordi etiketmærkning af æstetiske grunde ikke er ønskelig på det aktuelle emne.


Der kan også være så trange pladsforhold til det budskab, der skal placeres på emnet, at en etiketpåsætning ikke er praktisk mulig.


Her kan lasergravering være et alternativ. Vi har valgt at tage udgangspunkt i cab's lasergraveringsenheder, der specielt egner sig til gravering af fine detaljer såsom logoer og anden grafik i små formater, små 2D koder o.lign.


De typiske overflader er næsten alle tænkelige former for metal og mange typer plast, hvorimod cab's kompakte cab's YAG og fiberlasernhedere ikke kan anvendes til materialer såsom glas, træ, papir og keramik.


 

 

Billede til oversigt:
cab Fiberlaser

Ring til os

Tilmeld Nyhedsbrev

Seneste Nyt

Kontakt os

All Zebra certificatesHoneywell_Gold_74pixlogo-ram_74pixBarTender Logo_RGB_74pxLogo-cab_74pixDatalogicPlatinumPartner_142x74pixlogo-codesoft_74pixNICELABEL-logo_74pixCipherLab

Norris Print-Tech A/S | info(a)npt.dk | CVR-nr. 25100573

Sofiendalsvej 81 | DK-9200 Aalborg SV | Tel. +45 98 181 777

Gydevang 2F | DK-3450 Allerød | Tel +45 70 272 554

Indstillinger for cookie-samtykke