Overskrift:

cab PX Q inline-labelprint i høj kvalitet

Dato:

14-04-2020

Kort tekst:

cab's nyeste aftapning i labelprinter-units til etiketteringsmaskiner hedder PX Q. Den byder på markedets suverænt højeste printopløsning og sparefunktion på farvebåndet. Og PX Q kan indsættes som erstatning for andre printer-mærker i eksisterende produktionslinier.

Billede:
cab PX Q inline-labelprint i høj kvalitet
Nyhed:

De nær-kubisk udformede labelprinter-units er populære i etiketteringsmaskiner, fordi de er så kompakte og dertil med årene har udviklet sig med nogle standardmål, alle producenter overholder.

600 dpi inline med sparefunktion

cab's PX Q indbygningsprinter er nyeste skud på markedet og slår for alvor tonen an med hele 600 dpi printkvalitet i top-versionen. Det er unikt blandt disse printere og et afgørende kort i f.eks. medicinalindustri, hvor der både er krav til højhastigheds-automatik OG særdeles høj printkvalitet.

PX Q printerne fås desuden med farvebånds-sparefunktion (RibbonSaver), der særlig er en fordel ved lange/høje labels, hvor der kun skal printes på mindre dele af labelen. Ligeledes en option, der er særlig for denne cab-maskine.

Erstatter andre mærker

En PX Q printer kan emulere Zebras ZPL-sprog og kan derfor indsættes i bestående etiketteringslinier, hvor der ellers sidder Zebra-printere. Eller den kan, f.eks. pga. 600 dpi printkvaliteten, indsættes i nye anlæg, hvor der ellers normalt anvendes Zebra-printere, men som bare ikke fås med den højeste printkvalitet. Der er alle muligheder for at indsætte en PX Q i diverse etiketteringsmaskiner, da I/O interfacet kan vælges efter hhv. den "amerikanske skole" (5V) og den "europæiske skole" (24V).


PX Q kan ligeledes kombineres med cab's egen IXOR etiketteringsenhed til den såkaldte PIXOR Print & Apply maskine.

Andre moderne bekvemmeligheder såsom farve touch-display er arvet fra cab's SQUIX bordprintere.


Alt ialt en stærk labelprinter-unit til automatikløsninger i fødevare, medicinal- og møbelindstri mv.


Læs mere på produktsiden for cab PX Q.

Seneste Nyt

Kontakt os

All Zebra certificatesHoneywell_Gold_74pixlogo-ram_74pixBarTender Logo_RGB_74pxLogo-cab_74pixDatalogicPlatinumPartner_142x74pixlogo-codesoft_74pixNICELABEL-logo_74pixCipherLab

Norris Print-Tech A/S | info@npt.dk | CVR-nr. 25100573

Sofiendalsvej 81 | DK-9200 Aalborg SV | Tel. +45 98 18 17 77

Gydevang 2F | DK-3450 Allerød | Tel +45 70 27 25 54

Indstillinger for cookie-samtykke