Overskrift:

SureMDM - sikker kontrol over dine håndterminaler

Dato:

01-12-2022

Kort tekst:

Mobile Device Management - SureMDM. Har du styr på security patches til dine håndterminaler? Bruger du meget tid på at foretage APP-opdateringer til din bestand af håndterminaler og andre mobile enheder? Er det bøvlet at løse betjeningsmæssige udfordringer på mobile enheder lige når kolleger står og har behov for hjælp?

Billede:
SureMDM - sikker kontrol over dine håndterminaler
Nyhed:

Alle håndterminaler som produceres til erhverv og industri kommer i dag med det sikre Android Enterprise operativsystem. Det betyder, at der fra producenternes side lanceres LifeGuard / Security patches hver eller hver anden måned, som garderer imod at din virksomhed kan blive hacket den vej ind. De mange hacker- og ransomware-angreb, som danske virksomheder oplever i dagens Danmark, er stadigt tiltagende. De virksomheder som rammes, bliver ofte lammet i uger og måneder hvor produktiviteten bliver voldsomt påvirket.


Vi anbefaler at man idag holder sine mobile enheder opdateret med sikkerhedspakkerne, som producenterne stiller til rådighed. Android Enterprise er en anderledes platform end den vi kender fra almindelige mobiltelefoner, hvor man får skubbet en tvungen opdatering ud på telefonen. Enterprise laver ikke den slags udrulninger, så her er det den IT-ansvarlige der skal stå for at skubbe opdateringerne ud - og typisk på en test-enhed før man ruller det ud til alle sine enheder.


Har man mange enheder, er det en fordel at have et managementværktøj til opgaven. Vi kan klart anbefale at sætte et MDM miljø op til opgaven. NPT forhandler SureMDM som er et godt og solidt MDM system fra 42gears.


Udover at holde styr på din flåde af mobile enheder, kan sureMDM værktøjet:

- Udrulle og installere apps

- Nedlåse mobil-enhederne i Kiosk-mode

- En industribrowser er også med i pakken

- Du kan foretage remote support direkte til dine håndterminalers skærm mens du snakker med brugeren over telefonen


Hele eco-systemet omkring udrulning af security patches og operativsystem-opdateringer er en kernedel af MDM værktøjet.


Læs mere på produktsiden HER.


Seneste Nyt

Kontakt os

All Zebra certificatesHoneywell_Gold_74pixlogo-ram_74pixBarTender Logo_RGB_74pxLogo-cab_74pixDatalogicPlatinumPartner_142x74pixlogo-codesoft_74pixNICELABEL-logo_74pixCipherLab

Norris Print-Tech A/S | info@npt.dk | CVR-nr. 25100573

Sofiendalsvej 81 | DK-9200 Aalborg SV | Tel. +45 98 18 17 77

Gydevang 2F | DK-3450 Allerød | Tel +45 70 27 25 54

Indstillinger for cookie-samtykke