Overskrift:

EVIDEI - få en overskuelig inventarstyring

Dato:

07-11-2022

Kort tekst:

Lige fra offentlige institutioner til industrivirksomheder kan det være en stor udfordring at holde styr på inventar og produktionsudstyr. Hvilket inventar og maskiner har vi? Hvor står det henne, og hvor burde det stå? Asset Management - den udfordring har vi nu en løsning til at håndtere. Den er nem at komme i gang med og den kan skaleres.

Billede:
EVIDEI - få en overskuelig inventarstyring
Nyhed:

EVIDEI er en fuldt køreklar standardsoftware til inventarstyring. En løsning der tilpasses den enkelte virksomhed mht. mængden af inventar-emner og ønsket brugerflade.

Den er klar til at du kan oprette inventar-emner og lokationer. Herefter printer du labels og emnerne mærkes op. Du er nu klar til at gå igang med optælling/status, når behovet er der. Det er en gennemarbejdet software, der supporteres og udvides løbende med nye funktioner.


EVIDEI's licensmodel er SaaS-baseret, så du betaler kun for den periode og det antal enheder, du har valgt til din løsning. EVIDEI kan skaleres, så du kan vokse med løsningen, når der er behov for at administrere flere enheder.


Asset Management løsningen understøtter både stregkodebaseret registrering og registrering med RFID-labels.

Selve EVIDEI-softwaren kan betjenes både via PC og Android håndterminaler. Typisk foregår optælling/registrering rundt i lokalerne med en håndterminal.


Valget af EVIDEI er ikke nogen kompleks beslutning. Løsningen er nemlig uafhængig, for man vælger selv om EVIDEI skal afvikles som et rent stand-alone system, eller der skal udveksles inventar-stamdata med eksisterende systemer.


NPT kan hjælpe dig med den komplette Asset Management løsning, dvs. både EVIDEI softwaren, labelprinter, labels/farvebånd samt håndterminaler til det daglige arbejde på matriklen. Vi producerer og leverer både almindelige labels og RFID-labels. Og naturligvis står dygtige supportere klar til at hjælpe dig i gang med din inventarløsning.


Læs mere på produktsiden HER.

Seneste Nyt

Kontakt os

All Zebra certificatesHoneywell_Gold_74pixlogo-ram_74pixBarTender Logo_RGB_74pxLogo-cab_74pixDatalogicPlatinumPartner_142x74pixlogo-codesoft_74pixNICELABEL-logo_74pixCipherLab

Norris Print-Tech A/S | info@npt.dk | CVR-nr. 25100573

Sofiendalsvej 81 | DK-9200 Aalborg SV | Tel. +45 98 18 17 77

Gydevang 2F | DK-3450 Allerød | Tel +45 70 27 25 54

Indstillinger for cookie-samtykke