Overskrift:

Datalogic Skorpio X5 industriel håndterminal

Dato:

21-02-2022

Kort tekst:

Med den nye Skorpio X5 har Datalogic for alvor meldt sig i superligaen blandt de mest industrielle og dermed robuste håndterminaler på markedet. En hårdfør kombi touch-og-tastatur terminal med håndtag.

Billede:
Datalogic Skorpio X5 industriel håndterminal
Nyhed:

Datalogic har slået de foregående modeller Falcon og Skorpio sammen i denne særdeles kraftigt forbedrede Skopio X5 model, som nu fuldt ud matcher de tilsvarende topmodeller fra bl.a. Zebra og Cipherlab m.fl.

Datalogics vej fra Windows-verdenen til Android har været lidt længere end vi ellers har set, men nu er man i den grad i mål. Skorpio X5 bygger på allernyeste teknologi og er Android-opgradérbar flere generationer frem.


Det integrerede tastatur på Skorpio X5 findes i forskellige designs (fra numerisk til fuldt alfanumerisk). Kombinationen af tastatur og touch-skærm giver mange betjeningsfordele, hvor der skal scannes og tastes meget og der samtidig er behov at kunne tilgå en pæn mængde af informationer i brugerens skærmbillede. Skærmen er 4,3" stor og i hårdfør Gorilla-Glass udførelse og displayet er velegnet selv til arbejde i fuldt dagslys.


Pistolgrebet/håndtaget er en ergonomisk option, der let kan monteres/afmonteres efter behag. Skorpio X5 fås også med en ekstra kraftig long-range scanner, der afhængig af stregkodernes skalering kan læse på mange meters afstand. Og naturligvis kan der læses både 1D og 2D koder.


Video: Skorpio X5


Håndterminalen er fugt- og støvtæt på fuldt-industrielle IP65 niveau og også grundigt droptestet på beton. Læg dertil muligheden for trådløs opladning og hotswap batteriudskiftning uden at miste opkoblingen. Og så er den iøvrigt europæisk udviklet og designet.


Skorpio X5 er således det naturlige logistikredskab i hurtige og travle lagermiljøer - udendørs såvel som indendørs - til dem, der forventer maksimal holdbarhed af deres investering.


Læs mere på produktsiden HER.Seneste Nyt

Kontakt os

All Zebra certificatesHoneywell_Gold_74pixlogo-ram_74pixBarTender Logo_RGB_74pxLogo-cab_74pixDatalogicPlatinumPartner_142x74pixlogo-codesoft_74pixNICELABEL-logo_74pixCipherLab

Norris Print-Tech A/S | info@npt.dk | CVR-nr. 25100573

Sofiendalsvej 81 | DK-9200 Aalborg SV | Tel. +45 98 18 17 77

Gydevang 2F | DK-3450 Allerød | Tel +45 70 27 25 54

Indstillinger for cookie-samtykke