Overskrift:

Datalogic Memor K - letvægts-håndterminal i lommeformat

Dato:

01-02-2022

Kort tekst:

Den nye Memor K håndterminal fra Datalogic byder på et handy arbejdsredskab i lommeformat til lager-logistikarbejde. Den kan enhåndsbetjenes og tastaturet giver mulighed for effektivt datafangstarbejde med one-press angivelse af f.eks. antal på en indscannet vare.

Billede:
Datalogic Memor K - letvægts-håndterminal i lommeformat
Nyhed:

Memor K er en prisgunstig entry-level håndterminal, der er let og overskuelig at komme i gang med. Den er født med en fin standard range 1D/2D stregkodelæser og har et baggrundsbelyst tastatur der supplerer 4" touch skærmen.


Det integrerede tastatur er i den grad en fordel at arbejde med, hvor der ofte skal angives f.eks. et antal for hver indscannet vare. Keyboardtastatur er hurtigere betjent end touch-indtastning. Desuden fylder et on-screen display på rene touch-skærme typisk op mod halvdelen af skærmbilledet, hvilket så går fra de skærmbilled-informationer, brugeren ellers ville have fordel af.


Med den konfigurérbare Moto-Scan software kan brugeren skræddersy Memor K brugerfladen til sine helt egne, specifikke arbejdsrutiner. Se Datalogics  produktpræsentation: Video: Memor K med Moto-Scan software


Håndterminalen er fugt- og støvtæt på særdeles fornuftigt IP54 niveau og også droptestet på beton. Med Rubber-Bumper option (ekstra beskyttelseskappe) bliver den lille håndterminal nær-industriel.


Memor K håndterminalen er således virkelig velegnet til status/lageroptælling, varemodtagelse og ordreplukning.


Læs mere på produktsiden HER.Seneste Nyt

Kontakt os

All Zebra certificatesHoneywell_Gold_74pixlogo-ram_74pixBarTender Logo_RGB_74pxLogo-cab_74pixDatalogicPlatinumPartner_142x74pixlogo-codesoft_74pixNICELABEL-logo_74pixCipherLab

Norris Print-Tech A/S | info@npt.dk | CVR-nr. 25100573

Sofiendalsvej 81 | DK-9200 Aalborg SV | Tel. +45 98 18 17 77

Gydevang 2F | DK-3450 Allerød | Tel +45 70 27 25 54

Indstillinger for cookie-samtykke