Billede:
sauerdanfoss-casestory
Downloads etc (Under billede):
Case:

Case: Sauer Danfoss

Beskrivelse:

Produktionsvirksomheden Sauer-Danfoss udstyrer køretøjer med hydrauliske komponenter og integrerede systemløsninger. På 20 produktionsenheder fordelt over hele verden konstruerer og fremstiller virksomheden hydrostatiske transmissioner, mobil-elektronik, styringskomponenter, motorer, ventiler samt produkter til åbne kredsløb og elektrohydrauliske reguleringer. Sauer-Danfoss er verdensledende inden for sit segment og har på verdensplan omkring 9.000 ansatte.

Udfordringen: Hydraulikolie som tærer især plastik og gummi

Sauer-Danfoss’ danske produktionsenhed for hydraulikmotorer har ind til for nyligt haft svært ved at finde nogle håndscannere, der kan overleve montageliniernes barske miljø. Alle motorer testes efter endt montage og det betyder, at montageborde og operatørernes handsker flyder med hydraulikolie, som er meget aggressiv overfor især plastik og gummi. Er scanneren ikke tilstrækkeligt oliebestandig, går det ud over funktionaliteten og i sidste ende produktiviteten.

Løsningen: Forskellige robuste håndscannere

Motorolas stregkodescannere kom til Sauer-Danfoss Motor i forbindelse med en udvidelse af en montagelinie. Medarbejderne efterspurgte i den forbindelse scannere, der kunne holde til det barske miljø og man valgte på anbefaling fra Motorolas solutionpartner Norris Print-Tech at udstyre montagebordene med Motorola scannere.
Nu godt to år efter har Motorolas scannere for længst bevist deres værd og spredt sig som ringe i vandet til montagelinier og testpaneler rundt omkring på motorfabrikken samt en række andre produktionsenheder i Sauer-Danfoss koncernen.

Resultaterne: Højere produktivitet og ingen irritation

Irritationsfaktoren hos operatøren er stor når scanneren ikke fanger stregkoden i første forsøg, og uden at vide præcist hvor meget, så har Motorolas scannere ifølge Rasmus Rune Kiilerich uden tvivl medført mærkbare produktivitetsforbedringer.
- En scanner, der giver op kl. 02.00 om natten og dermed betyder at hele montagelinien står stille en halv time eller mere koster selvsagt også rigtigt mange penge, og disse stop har vi ikke haft siden vi skiftede til Motorola, siger Rasmus Rune Kiilerich.
- Norris Print-Tech har vist sig som en professionel solution integrator med stor viden om produktion og de har været en god hjælp i opsætningen, konfigurationen og integrationen af vores scannere.

Seneste Nyt

Kontakt os

All Zebra certificatesHoneywell_Gold_74pixlogo-ram_74pixBarTender Logo_RGB_74pxLogo-cab_74pixDatalogicPlatinumPartner_142x74pixlogo-codesoft_74pixNICELABEL-logo_74pixCipherLab

Norris Print-Tech A/S | info@npt.dk | CVR-nr. 25100573

Sofiendalsvej 81 | DK-9200 Aalborg SV | Tel. +45 98 18 17 77

Gydevang 2F | DK-3450 Allerød | Tel +45 70 27 25 54

Indstillinger for cookie-samtykke