Billede:
DSC_0299
Downloads etc (Under billede):
Case:

Case: Rold Skov Savværk

Beskrivelse:

Rold Skov Savværk opskærer nåletræ til byggesektoren. Produktsortimentet dækker over konstruktionstræ, beklædning, emballagetræ, varmebehandlet træ, bark og flis.


Kunderne, som befinder sig i hele Europa, er primært trælasthandlere, byggemarkeder og træindustri. Aktieselskabet Rold Skov Savværk, som omfatter to savværksenheder i henholdsvis Arden og Sabro, er et af Danmarks absolut største nåletræssavværker. Rold Skov Savværk hører under A/S Lindenborg Gods, som arealmæssigt er et af Danmarks største godser.

 

Udfordringen: Høje stakke af vådt træ og ujævne jordveje

Rold Skov Savværk har i de senere år øget automatiseringsgraden og udvidet kapaciteten i en sådan grad, at det daværende papirbaserede lagerstyringssystem ikke længere kunne følge med. Systemet, som i høj grad var baseret på medarbejdernes hukommelse, indeholdt ingen reelle lagerstyrings-funktionaliteter, og da man til sidst manglede både overblik og lagerstatus blev det besluttet at skifte til en stregkodebaseret trådløs løsning.

 

Løsningen: Online ERP i alle trucks

Alle "pakker" udstyres med stregkodelabels og alle trucks er udstyret med terminaler og trådløse stregkodescannere fra Motorola.
Truckførerne henter og bringer de store pakker over alt på savværkets store areal og det trådløse netværk dækker alle væsentlige hjørner af virksomheden.
Stregkodescannere, truckterminaler, labelprintere, printsoftware samt det trådløst netværk er leveret af en og samme leverandør og det er helt bevidst.
- Vi har valgt en leverandør, som vi stoler hundrede procent på, og det er meget vigtigt, da vi ikke har forstand på den slags løsninger. At samarbejde med kun én leverandør gør projektstyringen og den løbende kommunikation lettere – og ikke mindst bliver ansvarsfordelingen meget præcis, siger Søren Krogstrup.

 

Resultaterne: Fuldt overblik og øget effektivitet

Medarbejderne er efter en indledningsvis tøven, blevet meget glade for løsningen og eftersom vi endnu kun benytter få af løsningens mange funktionaliteter og muligheder, regner vi med at denne positive udvikling vil fortsætte et godt stykke tid endnu, siger Søren Krogstrup.

Seneste Nyt

Kontakt os

All Zebra certificatesHoneywell_Gold_74pixlogo-ram_74pixBarTender Logo_RGB_74pxLogo-cab_74pixDatalogicPlatinumPartner_142x74pixlogo-codesoft_74pixNICELABEL-logo_74pixCipherLab

Norris Print-Tech A/S | info@npt.dk | CVR-nr. 25100573

Sofiendalsvej 81 | DK-9200 Aalborg SV | Tel. +45 98 18 17 77

Gydevang 2F | DK-3450 Allerød | Tel +45 70 27 25 54

Indstillinger for cookie-samtykke