Vi har specialiceret os i handel med og integration af industrielt IT udstyr, såsom labelprintere, håndterminaler, stregkodescannere, truckterminaler, etiketteringsudstyr mv. Softwareløsninger og integration er også i fokus og giver dig en leverandør der forstår arbejdsprocesserne hos jer - og dermed en langt bedre rådgivning til at købe det rigtige udstyr første gang. 

Søger du noget som ikke er vist her på siderne, så kontakt specialisten på området (se under produktgrupperne)

 

Oprullere og Dispensere

Et centralt spørgsmål i forbindelse med en etiketprintløsning er, hvilken etikethåndtering der skal foretages efter etiketterne er printet.


Et typisk valgt stykke periferiudstyr vil være en ekstern etiketopruller / labelopruller placeret i forlængelse af etiketprinteren, f.eks. når der printes mange etiketter ad gangen, og som skal bruges et andet sted i produktionen eller på lageret eller måske leveres til en underleverandør eller en kunde. Nogle printere kan ligeledes have behov for en afruller placeret bagved, hvis rullerne er for store til at hænge inde i printeren.
 

De oprullede labels anvendes f.eks. i automatiske etiketteringsanlæg, hvor etiketteringen foregår mens emner passerer forbi på en transportør el. lign. Et sådant projekt indledes normalt altid med et besøg på lokationen for at gennemgå installationsmiljøet nøje, så vi er trygge ved at det er den helt rette løsning, der bliver foreslået.
 

Ønsker man at enhånds-etikettere emner, så man har en hånd fri til selve produkt-/emnehåndteringen, placeres en rulle etiketter i en borddispenser, der hjælper brugeren med at frigøre etiketten fra bagpapiret. Der findes også hånddispensere, der minder om de gammeldags prismærkepistoler.

Billede til oversigt:
MC-11 etiketopruller
Billede til oversigt:
Uni-Cat etiketopruller/afruller
Billede til oversigt:
CAT-3 etiketopruller
Billede til oversigt:
Herma HighSpeed inline dispensere
Billede til oversigt:
LD-100, LD-200 og LD-300 etiketdispensere
Billede til oversigt:
TOWA hånddispensere til etiketter
Billede til oversigt:
MR-113 etiketdispenser

Ring til os

Navn:

Jørgen Barkholt

Titel:

Labelprintere, software,
dispensere, scannere

Ringegruppe:
Hardware, Salgsgruppen:
Tlf 9634 7670
E-mail:
  
Navn:

Anders Ringsted

Titel:

Labelprintere, print&apply, printerservice og medier

Ringegruppe:
Hardware, Salgsgruppen:
Tlf 9634 7670
E-mail:
  

Tilmeld Nyhedsbrev

Seneste Nyt

Kontakt os

All Zebra certificatesHoneywell_Gold_74pixlogo-ram_74pixBarTender Logo_RGB_74pxLogo-cab_74pixDatalogicPlatinumPartner_142x74pixlogo-codesoft_74pixNICELABEL-logo_74pixCipherLab

Norris Print-Tech A/S | info(a)npt.dk | CVR-nr. 25100573

Sofiendalsvej 81 | DK-9200 Aalborg SV | Tel. +45 98 181 777

Gydevang 2F | DK-3450 Allerød | Tel +45 70 272 554

Indstillinger for cookie-samtykke